چرا توافق PSG و شهردار پاریس در مورد پارکدوپرنس به نتیجه نرسید؟
باشگاه پاریسنژرمن دو سال پیش با شهرداری پاریس برای خرید پارکدوپرنس به نتیجه رسیده بود، اما در ادامه انتقال مالکیت این ورزشگاه عملی نشد.

در روزهای اخیر بحثهایی درباره تلاش مالکین قطری باشگاه پاریسنژرمن برای خرید ورزشگاه پارکدوپرنس از شهرداری پاریس مطرح شده که شهردار پاریس، معاونش و شورای شهر پاریس هم به این موضوع واکنش نشان دادهاند و مخالفت خود با فروش این ورزشگاه ۴۸ هزار نفری به قطریها را اعلام کردهاند.
روزنامه «پاریزین» چاپ پاریس در شماره امروز (سهشنبه) خود گزارش داد؛ خانم آنا ماریا هیدالگو شهردار پاریس در سال ۲۰۲۰ برای فروش ورزشگاه پارکدوپرنس به مالکان قطری باشگاه پاریسنژرمن به توافق رسیده بود. این روزنامه فرانسوی همچنین فاش کرد که حتی نیکولا سارکوزی رئیس جمهور پیشین فرانسه که هوادار PSG هم بود، در لابیگری برای انتقال مالکیت این ورزشگاه از شهرداری پاریس به قطریها نقش داشته است و ژان کلود بلان مدیرعامل سابق باشگاه پاریسنژرمن هم تا پیش از جداییاش از این باشگاه در این پروژه مشارکت داشته است.
طبق این گزارش؛ گفتوگوها بین رئیس باشگاه پاریسنژرمن و هیدالگو، شهردار حزب سوسیالیست در ماه اکتبر ۲۰۱۵ آغاز شد. پیش از انتخاب مجدد هیدالگو بهعنوان شهردار شهر پاریس در سال ۲۰۲۲، طرفین برای انتقال مالکیت ورزشگاه پارکدوپرنس به توافقی در کلیات دست پیدا کرده بودند. با این حال هیدالگو در مواجهه با نظر تعداد زیادی از نمایندگان منتخب حزب کمونیست در شورای جدید شهر پاریس که مخالف فروش این ورزشگاه بودند، به اعضای اپوزیسیون از جمله به ویژه راشیده داتی از حزب جمهوری خواه نزدیک شد تا رأی به فروش ورزشگاه پارکدوپرنس بدهند.
در پایان این گزارش آمده است؛ فروش ورزشگاه پارکدوپرنس برای مدت طولانی گزینه مورد ترجیح شهردار بوده است، اما از همگسیختگی در روابط بین اعضای شورای شهر پاریس و مدیران باشگاه باشگاه پاریسنژرمن تا حدودی به اختلافات فعلی بین این دو منجر شده است.
امتناع شورای شهر پاریس از پخش بازیهای تیم ملی فوتبال فرانسه در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر روی صفحه نمایشی بزرگ در ورزشگاه پارکدوپرنس، ناصر الخلیفی رئیس قطری باشگاه PSG را خشمگین کرده است.
در سوی دیگر مقامات ارشد شهر پاریس پیشنهاد ۴۰ میلیون یورویی باشگاه پاریسنژرمن برای خرید ورزشگاه پارکدوپرنس را توهینی به خود میدانند.
ورزشگاه پارکدوپرنس که گنجایشی ۴۷ هزار و ۹۲۹ نفری دارد، متعلق به شهرداری پاریس است. این ورزشگاه که در سال ۱۹۶۷ ساخته و چهار مرتبه در سالهای ۱۹۹۷، ۱۹۹۸، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۶ بازسازی شده، از سال ۱۹۷۴ هم میزبان بازیهای پاریسنژرمن بوده است.