آخرین مطلباخبارداغمحبوبمهمترین اخبار روز
موضوعات داغ

آرسنال فاتح دربی لندن شد؛ قتل شبانگاهی در پایتخت

آرسنال با شکست دادن چلسی به رکورد 150 پیروزی در دربی‌های پایتخت رسید.

آرسنال پس از واگذار کردن صدرجدول به منچسترسیتی، سه‌شنبه شب میزبان چلسی بود و درحالی که تیم شلخته و مستاصل لمپارد خطر سقوط را بیش از پیش حس می‌کند، با دریافت 3 گل، تیم همشهری را پیروز مسابقه لقب داد و آرسنال موقتاً صدرجدول را از تیم پپ بازپس گرفت.

البته احتمال دارد این صدرنشینی برخلاف مقطع گذشته بیش از 24 ساعت دوام نداشته باشد و سیتیزن‌ها اگر چهارشنبه‌شب مقابل وستهام پیروز شوند، بار دیگر به صدر جدول تکیه خواهند زد.

آرسنال در این دیدار خانگی تا پیش از دقیقه 35 با ۲ گل اودگارد و تک گل گابریل ژسوس با 3 گل از چلسی پیش افتاد و اگرچه آبی‌های لندن توسط نونی مدوئکه یکی از گل‌ها را در نیمه دوم جبران کردند اما برای کسب امتیاز کافی نبود و بازی همین نتیجه ۳ بر یک به پایان رسید.

دیر آمد، خوش آمد!

کیویور که از ابتدا کار را در ترکیب آرسنال آغاز کرد، با به میدان رفتن به‌عنوان یکی از بازیکنان اصلی تیم در هفته سی و چهارم برای نخستین بار، توجه هواداران فوتبال را به یکی دیگر از بازیکنان آرسنال در سال‌های نه چندان دور جلب کرد.ماروپاتوس در ترکیب آرسنال فصل 18-2017، برای نخستین بار در هفته سی و پنجم به میدان رفت و تیم در اولین حضور کامل او بازی را با نتیجه ۲ بر یک به منچستریونایتد واگذار کرد.

اودگارد در لباس سسک

اودگارد با ۲ گل در این دیدار، یکی از بهترین‌های زمین بود. او چهاردهمین بار برای آرسنال در فصل جاری گلزنی می‌کند. کاپیتان جوان برای شکستن رکورد سسک فابرگاس به‌عنوان گلزن‌ترین هافبک تاریخ باشگاه در طول یک فصل، به 2 گل دیگر احتیاج خواهد داشت. پیش‌تر سسک به‌عنوان هافبک میانی تیم در فصل 10-2009 موفق به زدن 15 گل شده بود.

تکرار تلخ‌ترِ یک خاطره

در این دیدار چلسی که برای دومین بار در تاریخ، نیمه نخست دربی لندن را با دریافت 3 گل بازنده به رختکن رفت، خاطرات فصل 17-2016 را تکرار شده دید و نکته اینجاست تنها آرسنال موفق شده چنین دستاوردی مقابل آبی‌های لندن به ثبت برساند و آنها مقابل هیچ تیم دیگری از شهر لندن چنین نیمه نخست کابوس‌واری را با دریافت 3 گل تجربه نکرده بودند. چلسیِ آن فصل که 3 گل از آرسنال در یک نیمه دریافت کرد کجا و چلسیِ این فصل باتجربه مشابه کجا!

گل از همه رنگ

حالا آرسنال تنها تیمی است که در فصل جاری مسابقات، 4 بازیکن با تعداد گل‌های دو رقمی در ترکیب تیمش دارد و گابریل ژسوس هم برای پنجاه‌وپنجمین مرتبه در لیگ برتر دروازه رقبا را باز کرد. نکته اینجاست او هرگز در بازی‌های که گلزنی را تجربه کرده، تیمش را به‌عنوان تیم بازنده میدان در انتهای دیدار ندیده است. ژسوس با گلزنی، 50 بازی را پیروز شده و 5 بار هم به تساوی رضایت داده و پیروزی مقابل چلسی، او را به‌عنوان رکورددار گلزنی در دیدارهای تاریخ لیگ برتر با تجربه شکست‌ناپذیری معرفی کرد. پیش‌تر این رکورد با پیروزی در 54 بازی همراه با گلزنی در اختیار جیمز میلنر بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا