آخرین مطلباخبارداغمحبوبمهمترین اخبار روز
موضوعات داغ

میلان آماده خداحافظی با زلاتان: بدرود خدای فوتبال!

میلان آماده خداحافظی با زلاتان ابراهیموویچ می‌شود و پیام باشگاه برای ستاره سوئدی روی تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین در سن سیرو دیده شد.

قرارداد ستاره سوئدی با میلان در تابستان تمام می‌شود، در حالی که او در این فصل تنها چهار بازی برای میلان انجام داده است. در این میان، پیامی که میلان برای وداع با زلاتان تدارک دیده، در سن سیرو به چشم خبرنگاران خورده است.

 

در این پیام نوشته شده: «Godbye Zlatan» به معنی خداحافظ زلاتان اما به جای Good نوشته شده God یعنی خدا. زلاتان ابراهیموویچ 41 ساله فردا در مسابقه آخر تیم در این فصل که برابر ورونا برگزار می‌شود نیز غایب خواهد بود.

 

استفانو پیولی، سرمربی میلان درباره وضعیت زلاتان در نشست خبری خود گفت: «من و ایبرا این روزها با هم حرف زده‌ایم، اما چیزی که گفتیم بین خودمان می‌ماند. او و باشگاه درباره آینده تصمیم می‌گیرند.»

گروه نرم افزاری ماهور

خود زلاتان 41 ساله گفته “احساس می‌کنم سوپرمن هستم” و بنا را بر این گذاشته که فصل بعد هم به بازی ادامه دهد، اما اینکه در میلان و سن سیرو خواهد بود یا در تیم دیگری بازی خواهد کرد، به زودی مشخص خواهد شد.

51 / 100

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا