آخرین مطلباخبارمحبوبمهمترین اخبار روز
موضوعات داغ

دلال‌هایی در جایگاه مدیر؛ رفتاری شبیه به انتقام از هواداران یونایتد

منچستریونایتد و مدیرانی که هرگز نمی‌توانند شخصیت مدیریتی داشته باشند...

بعد از دوران فرگوسن کبیر، مربیان زیادی به اولدترافورد آمدند و رفتند. می‌توان گفت بیشتر آنها در اول ورود نتایجی خوب داشتند و به مرور زمان همه چیز تغییر می‌کرد. در ظاهر کار شاید این مربی‌ها و تفکرات آنها باشد که دیگر جوابگوی تیم نیست اما کمی که به ماجرای منچستریونایتد دقیق‌تر نگاه می‌کنید، متوجه می‌شوید ایراد کار از رفتار مدیریتی نشات می‌گیرد. سر الکس فرگوس در سال 2013 از سرمربیگری منچستریونایتد کناره‌گیری کرد و در سال بعد، مالک اصلی باشگاه یعنی مالکوم گلیزر در سن 86 سالگی درگذشت. پس از درگذشت گلیزر بزرگ، دارایی‌های او بین 6 فرزندش تقسیم شد و مشکل منچستریونایتد از همان لحظه آغاز شد.

 

مالکان، دل و جان را برای باشگاه‌هایشان می‌دهند

برای هواداران یونایتد که در شهر منچستر حضور دارند، کافی است زمانی که به استادیوم می‌آیند در خیابان United Rd حاضر شوند و پشت به ورزشگاه به شهری در حدود کمتر از 60 کیلومتری خود نگاه کنند؛ در آن شهر باشگاه لیورپول با مدیرانش هر روز برای روزهای آینده برنامه‌ دارند. لیورپولی‌ها نه حتی برای هواداران، بلکه شاید برای کسب درآمد بیشتر به دنبال موفقیت باشند و می‌بینیم قبل از شروع رسمی انتقالات تابستانی اولین بازیکن جدید خود را نهایی کردند. گروه ورزشیfenway که مالکیت باشگاه لیورپول را برعهده دارد، کلوپ را به جایگاه سرمربی تیم منصوب کرد و بعد از آن برای موفقیت او از هیچ کاری دست نکشید و کلوپ با کسب لیگ برتر و لیگ قهرمانان و نتایج عالی به اعتماد آنها پاسخ داد.

 

یونایتدی‌ها حتی نیازی به نگاه به دور دست‌ها ندارند. آنها می‌توانند با نگاه کردن به نحوه‌ مدیریت خلدون مبارک که تیم رقیب و همشهری را در دست دارد، متوجه شوند این مالکان باشگاه شیاطین سرخ هستند که مشکل اصلی تیم به حساب می‌آیند. خلدون مبارک سرمایه‌ی خود را از پول‌های نفتی به دست آورده اما نشان داده این پول نفت نیست که تیم او را به سه‌گانه رسانده، بلکه استفاده‌ مناسب از منابع و فکر کردن همه‌روزه به حرکتی برای موفقیت در فردای باشگاه است که آنها را به این جایگاه رسانده است.

گروه نرم افزاری ماهور

 

خلدون مبارک در بولتن خبری منتشر شده از باشگاه منچسترسیتی گفته بود: «امروز اینجا در کنار میز ناهار هستم و با شما صحبت می‌کنم اما از چند هفته‌ پیش است که فکر و ذهنم درگیر شرایط فصل بعد شده. من دوست ندارم به فکر استراحت و خوشگذرانی باشیم. همیشه رو به رشد هستیم. هرگز به دنبال کسب دارایی از باشگاه نیستم و می‌خواهم همیشه تیمی در سطح عالی داشته باشیم.»

 

دیدن این صحبت‌ها و شنیدن این کلام از رقیب، یونایتدی‌ها را به یاد این موضوع می‌اندازد که در اولدترافورد همه‌چیز متفاوت جلو می‌رود و گلیزرها یک میلیارد پوند بعد از مرگ پدرشان از باشگاه خارج کردند و به سرمایه‌های شخصی خود افزوده‌اند.

 

شروع تابستان و خواب زمستانی منچستریونایتد

در باشگاه منچستریونایتد همه‌چیز متفاوت جلو می‌رود و آنها همیشه در هر چیزی یک قدم عقب‌تر از دیگران هستند؛ شور و هیجان دیگر باشگاه‌ها و رسمی شدن حداقل یک خرید در تیم‌های بزرگ نشان از جدیت آنها برای رقابت فصل بعد است اما در درون باشگاه منچستر هنوز همه در حال صحبت برای بودجه‌ فصل آینده هستند.

 

تن‌هاخ در مصاحبه‌ پایان فصل اعلام کرده بود مهم‌ترین بخش انتقالات تابستانی برای ما مهاجم است و اولویت را برای مدیران باشگاه مهاجم تعیین کرد. شروع نقل و انتقالات شوک عجیبی به هواداران و احتمالا تن‌هاخ وارد کرده و اولین بازیکنی که یونایتد به دنبالش بود، میسون مانت است. این به تنهایی می‌تواند اوضاع وخیم باشگاه منچستریونایتد را نشان دهد و حتی دلیل عدم کسب نتیجه‌ مربیان در این سال‌ها باشد.

مدیران داخلی حتی توانایی ثبت یک تمدید قرارداد با بازیکنان خود ندارند. دخیا و رشفورد قبل از پایان فصل از علاقه‌ خود نسبت به تمدید قرارداد گفتند و حالا بعد از گذشت چندین ماه هنوز مشخص نیست بازیکنان با تیم تمدید می‌کنند یا خیر.مالکان آمریکایی اگر کمی جدی‌تر شرایط را جلو می‌بردند می‌توانستند بودجه‌ای خوب را در اختیار تن‌هاخ قرار دهند و مربی به سرعت اهداف نقل و انتقالاتی خود را دنبال می‌کرد اما آنها در تابستان به خواب زمستانی فرو رفته‌اند.

 

دلالی، کسب سود و انتقام از هواداران خشمگین

رفتار مدیران باشگاه منچستریونایتد به هیچ عنوان شبیه به یک مدیر کاربلد نیست و بیشتر همانند دلالان در فوتبال رفتار می‌کنند. آنها از خریدن بازیکن به دنبال دریافت پول بیشتر از اسپانسرهای باشگاه هستند و هرگز توجهی به نیاز سرمربیان خود در سال‌های گذشته و امسال نداشته‌اند.

 

زمزمه‌های فروش باشگاه از 8 ماه پیش در تمام جهان ورزش پیچید اما حالا مشخص شده که آنها تا چند روز پیش کار را به تعویق انداخته‌اند تا آخرین درآمد را هم از باشگاه به حساب شخصی واریز کنند.باشگاه منچستریونایتد در تمام 10 سال گذشته جزو پردرآمدترین باشگاه‌های جهان بوده اما بدهی رقم بدهی ناخالص 725 میلیون پوندی که از سال 2010 تا به امروز بی‌سابقه بوده، برای همه نگران‌کننده شده است.

 

رفتارهای گلیزرها با مشتریان باشگاه و نوع برخورد آنها با هواداران و دوست‌داران یونایتدی به گونه‌ای بوده که گویی در حال گرفتن انتقام از منچستریونایتد هستند و این در حالی رقم می‌خورد که انگشت اتهام در درجه‌ اول به سمت خود گلیزرهاست چرا که دلیل رسیدن باشگاه به شرایط فعلی، خود تصمیم‌گیرندگان و مالکان باشگاه بوده‌اند.

 

شرایط باشگاه خوب می‌شود؟

واقعیت این است که گلیزرها با وجود بدهی‌های سنگین در فکر خروج از باشگاه هستند و به احتمال بسیار زیاد تا قبل از انتقالات زمستانی، باشگاه با مدیریتی جدید کار خود را دنبال می‌کند. شیخ جاسم شانس بیشتری برای تصاحب باشگاه دارد اما تعلل گلیزرها شاید او را از خرید منصرف کند. در هر حالت گلیزرها اکنون به تمام خواسته‌های خود رسیده‌اند و آخرین سود را هم از باشگاه برای خود برداشت کرده‌اند. یوناید نمی‌تواند بیشتر از مبلغ 120 میلیون پوند در صورت عدم فروش بازیکنان خرجی در تابستان داشته باشد و پول اضافه‌تر در صورت فروش بازیکن به دستان تن‌هاخ می‌آید. شرایط باشگاه با گلیزرها تغییر خاصی نخواهد داشت و حتی اگر قبل از پایان نقل و انتقالات مالک جدیدی به صورت رسمی کار را آغاز کند، باز هم باید تا نیم‌فصل برای ایجاد تغییرات منتظر بماند.

53 / 100

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا