آخرین مطلباخبارداغمحبوبمهمترین اخبار روز

ناپولی و چلسی در آستانه توافق؛ لوکاکو، بخشی از معامله اوسیمن می‌شود

باشگاه ناپولی موافقت کرده است که روملو لوکاکو بخشی از معامله انتقال ویکتور اوسیمن به چلسی باشد. آنتونیو کونته، سرمربی جدید ناپولی به بازی این مهاجم بلژیکی باتجربه علاقه دارد و روی او برای فصل آینده حساب باز کرده است.

 

لوکاکو که در دو فصل گذشته به طور قرضی برای اینتر و رم بازی کرد، قرار است این هفته به کوبهام، مرکز تمرینی چلسی برگردد. این مهاجم 31 ساله همراه بازیکنانی که در تور آمریکا حاضر نیستند، از جمله تروو چالوبا تمرین خواهد کرد.

 

لوکاکو در سال 2021 با انتقالی 97.5 میلیون پوندی که در آن زمان رکورد نقل و انتقالات چلسی بود به این باشگاه پیوست و هنوز دو سال از قراردادش باقی مانده است. او با ناپولی بر سر انتقالی سه ساله به توافق رسیده است. قیمت درخواستی چلسی برای لوکاکو 30 میلیون پوند است تا بتواند هزینه خرید ویکتور اوسیمن را تامین کند.

گروه نرم افزاری ماهور

 

ائورلیو دلورنتیس، رئیس باشگاه ناپولی قیمت فروش اوسیمن را 130 میلیون یورو (110 میلیون پوند) اعلام کرده است. به نظر می‌رسید که پاری‌سن‌ژرمن مشتری اصلی خرید این گلزن نیجریه‌ای باشد، ولی مذاکرات طرفین به بن‌بست رسیده است. اوسیمن جدا از سایر بازیکنان ناپولی تمرین می‌کند و در بازی‌های پیش‌فصل این تیم حضور نخواهد داشت.

 

این ستاره 25 ساله نقش مهمی در قهرمانی سال 2023 ناپولی داشت و چلسی از همان زمان به دنبال جذبش بود. باشگاه لندنی حاضر نیست رقم فسخ درخواستی ناپولی را بپردازد، ولی استفاده از لوکاکو به عنوان بخشی از رقم قرارداد و فرصت خلاص شدن از دستمزد این مهاجم موقعیت خوبی است تا چلسی بتواند این انتقال را نهایی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا