آخرین مطلباخبارمحبوبمهمترین اخبار روز
موضوعات داغ

کولیبالی لباس الهلال را به تن کرد؛ رسمی شدن یک انتقال عجیب

کولیبالی با قراردادی به ارزش ۲۵ میلیون یورو به لیگ عربستان رفت.

در حالی که رسانه‌های ورزشی مختلف و خبرنگاران معتبر طی هفته‌های گذشته از قطعی بودن انتقال کالیدو کولیبالی، مدافع پیشین ناپولی به لیگ عربستان خبر داده بودند، امروز بالاخره این انتقال رسمی شد و ستاره فوتبال سنگال در عرض ۳ سال از پوشیدن لباس آبی ناپولی و چلسی به الهلال رسید. مدافع مرکزی باصلابتی که به تازگی جشن تولد ۳۲ سالگی‌اش را پشت سر گذاشته، حالا باید برای پرافتخارترین تیم فوتبال آسیا توپ بزند. قهرمان جام ملت‌های آفریقا در سال ۲۰۲۱، در شرایطی با قراردادی به ارزش ۲۵ میلیون یورو عازم پایتخت عربستان می‌شود که تابستان گذشته بعد از گذراندن ۸ فصل موفق در ناپل، با قراردادی به ارزش ۳۳ میلیون پوند عازم چلسی شده بود. فصل پول‌پاشی بولی به اتمام رسیده و حالا وقت سبک‌بار کردن چلسی در پنجره تابستانی نقل و انتقالات امسال است.

 

کولیبالی، تابستان گذشته، یکی از نخستین خریدهای دوران خرید باشگاه چلسی تحت مالکیت تاد بولی و شرکت سرمایه‌گذاری کلیرلیک بود اما مانند بسیاری از ستاره‌های تلنبارشده در ترکیب متورم و شلخته چلسی، خیلی زود به درهای خروج از استمفورد بریج نزدیک شد. او با چلسی قراردادی ۴ ساله بست و قرار بود تا تابستان ۲۰۲۶ به بازی در غرب لندن ادامه دهد اما بعد از تنها ۱۲ ماه از جمع شیرها جدا می‌شود. کولیبالی در تمام رقابت‌ها تنها ۲۵ بار در ترکیب چلسی قرار گرفت و موفق شد ۲ بار دروازه حریفان را باز کند. اوضاع چلسی به گونه‌ای تغییر کرده که برعکس حالت معمول باشگاه‌های فوتبال، هواداران این روزها از فروش‌های پی‌درپی و رفتن بازیکنان پرهزینه خوشحال می‌شوند. ۴ بازیکن فصل گذشته چلسی عازم لیگ عربستان می‌شوند و سزار آسپیلیکوئتا از ابتدای فصل آینده در لیگ ایتالیا پیراهن نراتزوری را به تن خواهد کرد. کای هاورتز به شمال لندن می‌رود تا پیراهن آرسنال، دشمن قدیمی و تازه جان گرفته چلسی را به تن کند و متئو‌ کواچیچ در طرف آبی شهر منچستر، جانشین ایلکای گوندوگان خواهد بود. مذاکره و در واقع نبرد منچستر یونایتد و چلسی بر سر فروش میسون مانت همچنان ادامه دارد.

 

کولیبالی جدیدترین ستاره مطرحی است که برای سپری کردن سال‌های پایانی فوتبالش عازم استادیوم‌های حاشیه کویر در شبه جزیره عربی می‌شود. کریم بنزما، برنده توپ طلای سال گذشته ابتدای این ماه به الاتحاد پیوست تا به عنوان یک بازیکن مسلمان در نزدیکی شهر مکه احساس آرامش کند؛ در حالی که لوکا مودریچ، برناردو سیلوا، ریاض محرز و چندین ستاره دیگر در حال ارزیابی پیشنهادهای سنگین سعودی‌ها هستند. الهلال سالانه نزدیک به ۱۶ میلیون پوند به روبن نوس دستمزد خواهد داد مجموع درآمد ملی‌پوش پرتغالی در طول نیم دهه حضورش در ولورهمپتون به زحمت از ۱۵ میلیون پوند عبور کرده بود.

گروه نرم افزاری ماهور
59 / 100

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا